تکنولوژی کفپوش سه بعدی روشی نوین برای تولید کف پوش های ساختمانی است. امکان انتخاب گستره وسیعی از رنگ ها، تصاویر و مواد در تولید کفپوش سه بعدی منزل ، کفپوش های سه بعدی را بسیار شگفت انگیز و جذاب نموده و آینده ای بسیار روشن و امیدوار کننده را برای این تکنولوژی رقم می زند.
این کفپوش های زینتی تنها فقط یک تصویر یا یک شیء هنری در مقیاس بزرگ نیستند که صرفا تصویری را که ما در کف فضا می بینیم تغییر داده باشند. کفپوش سه بعدی از یک سو یک تصویر کامل به همراه تمام سایه ها و بافت های تشکیل دهنده آنست و از سوی دیگر بسیار زیبا و مستحکم می باشد به نحوی که هنگام راه رفتن بر روی کفپوش سه بعدی حسی منحصر به فرد از خلاقیت و زیبایی به انسان منتقل می شود. نصب کفپوش سه بعدی به صورت یکپارچه انجام شده و هیچگونه درزی روی کف ایجاد نمی شود. کفپوش سه بعدی می تواند نوعی عایق حرارت ، صوت و رطوبت محسوب شود.
کاربرد کفپوش سه بعدی
استفاده از کفپوش سه بعدی در کنار کاغذ دیواری سه بعدی در سالهای اخیر رایج شده است و اولین ساختمانهایی که از این تکنولوژی در پوشش کف استفاده نمودند فروشگاهها ، مال های عظیم، هتلها و مراکز خرید بزرگ بودند. بسیاری به اشتباه این ذهنیت را دارند که از این نوع کفپوشها صرفا در کف سرویس های بهداشتی و حمام می توان استفاده کرد.ام موارد استفاده این نوع کفپوش بسیار و سیع می باشد .
کفپوش سه بعدی منزل برای هر فضایی با هر کاربری ای مناسب و قابل استفاده است. امروزه از آنها نه تنها در مراکز خرید، هتل ها، سالن های ضیافت و رستورانها استفاده می شود بلکه حتی در ویلاها و آپارتمان های نیز برای زیبا سازی فضا از کفپوش های سه بعدی استفاده می شود.
کفپوش سه بعدی دارای خاصیت آنتی باکتریال است و برای محیط های مسکونی ، مهد کودک و بهداشتی مانند بیمارستان و درمانگاه ها قابل استفاده و بسیار کاربردی است.
نصب کفپوش سه بعدی در چند لایه و مراحل مختلف اجرا می شود . با توجه به سلیقه افراد می توان تصاویر و پوششی متنوع مانند اکلیل را بر روی کف اجرا نمود و با پوشش لاک که باعث شیشه ای شدن سطح می شود ، از کفپوش در برابر ضربه محافظت نمود.
نصب کفپوش سه بعدی
در این نوع از پوشش های سه بعدی معمولا از تصاویر دیدنی برای پرینت استفاده می شود. این تصاویر در پرینتر های مخصوص در سایزهای متفاوت قابل چاپ هستند بنابراین در فضاهای با سایز های مختلف می توان الگوی مناسب را تهیه نمود.
همچنین ممکن است در ساختار کفپوش از اجرایی تزیینی مانند سکه ها، مجسمه ها، قطعه از مواد مختلف و چیزهایی مشابه استفاده شود. همه این اجزا طرح کلی و ابعاد آن را مشخص می کنند.
مراحل نصب کفپوش سه بعدی
هدف از ارائه مقله آموزش کفپوش سه بعدی یا همان مراحل انجام کفپوش سه بعدی است تا کارفرمایان عزیز به مراحل اصلی کار پی ببرند تا کارنابلد با کم کاری در اجرای کفپوش سه بعدی مشکل ساز نشوند در این مقاله تمامی مراحل اجرای کفپوش سه بعدی به صورت کامل در اختیار مشتریان توضیح داده می شود ولی در نظر داشته باشید برای اجرا حتما باید کلاسهای آموزش کفپوش سه بعدی را حتما گذارانده باشید.
مراحل اجرای کفپوش سه بعدی اجرا اصولی و نسخه اصلی
مراحله یک » آماده سازی کف برای کفپوش سه بعدی
در این مرحله مجری سطح را بررسی می کند تا مقاومت لازم را برای اجرای کفپوش سه بعدی بررسی نماید و بهتر است سطح کار با دستگاه ساب هموار شود در سرامیک و سنگ بجای هموارکردن سزح بهتر است مانند تصویر خط یا شکستگی ریز ایجاد شود تا چسبندگی لازم برای اجرای اپوکسی بوجود آید. بعد آن حتما کفشور جدید نصب نمایید که پنج میلیمتر بالاتر از سطح قرار داشته باشد. در ادامه کف را بادقت تمیز کنید حتی شده با جارو برقی تمام خاک را بردارید.
بعد از نظافت درب محل را از لولا خارج نمایید تا درست وپای کار را نگیرد.
مراحله دوم » بتونه کف برای کفپوش سه بعدی
دراین مرحله از اجرای کفپوش سه بعدی نیاز است که شیارهای بالای نیم سانتیمتر را بتونه اپوکسی کنید البته برای مصرف کم در مواد اپوکسی بهتر است تمامی شیارها بین سرامیک یا سنگ را کاملا بتونه اپوکسی بزنید تا مقاومت بالای در کشش به وجود آید.البته در برخی از مراحل می توان از بتونه سنگی بعنوان بتونه جایگزین هم استفاده کرد مقاومت قبل قبولی برای سطرح های سرویس ها و آشپزخانه ها دارد.
دراین بخش نیاز است بعد از بتونه اپوکسی با چسب نواری دیوار احاطه شود
مراحله سوم » پرایمر برای کفپوش سه بعدی
پرایمر اپوکسی باید جنس استانداری داشته باشد تا چسبندگی لازم را در زمان پس از اجرا داشته باشد شما نمی توانید ار هرجایی پرایمر تهیه کنید خیلی صدمه ایجاد می کند در صورتی که به درستی اجرا نشود معمولا پرایمر را با غلطک رنگ برروی زمین پخش می کنند و کاملا باید خشک شود. پرایمر یکپارچه و مرحله ای باید زده شود و تنها مرحله ای که بو دارد در اجرای کفپوش سه بعدی البته به زودی این بو از بین می رود.
حتما باید پرایمر به خوبی مخلوت شود تا خاصیت از دست نرود
مراحله چهارم » رنگ اپوکسی برای کفپوش سه بعدی
اجرای رنگ اپوکسی به دو روش است روش اول با غلطک و روش دوم با کارتکت در کفپوش سه بعد حتما توجه داشه باشید که با کارتک رنگ اپوکسی برروی سطح پخش شود تا به میزان لازم رنگ اپوکسی بر سطح ریخته شود. زمان خشک شده واقعی رنگ اپوکسی مخصوص کفپوش سه بعدی یک هفته کامل است ولی بعد از هفت ساعت می توان برروی آن پا گذاشت و مرحله بعدی را اجرا کرد ولی بعد از یک هفته به مقاومت بسیار بالای می رسد.
در این مرحله باید دمای محیط بالای 25 درجه باشد
مراحله پنجم » پارچه برای کفپوش سه بعدی
اجرای پارچه در کفپوش سه بعدی اصولی ترین را برای کفپوش سه بعدی به حساب می آید هرنوع جنس در اجرا ممکن است در دراز مدت شاهد حباب و ایراد کار باشید. اما این پارچه از نوع خاصی است که با دستگاه یووی ایجاد شده باشد و پارچه ضد آب و ضد اسید باشد در روش پارچه به راحتی می توان طرح را اسنبل کنید بدونه هیچ ریسک و خرابی پروژه به درستی اسنبل می شود. اجرای پارچه سطح یکسانی به طرح می دهد. پارچه ها در عرضهای مختلف تولید می شود که نیاز تمامی کارفرمایان را برطرف میکند.
در این مرحله باید حتما از پارچه استفاده بشود
مراحله ششم »لاک اپوکسی برای کفپوش سه بعدی
اجرای لاک کفپوش سه بعدی مهمترین مرحله و همان اخرین مرحله اجرایی کارشماست که خیلی بادقت و ظرافت باید به سرانجام برسد. استفاده از لاک مناسب در کفپوش سه بعدی بسیار مهم است و از هرشرکت تولید لاک اپوکسی نمی توان تهیه کرد. حتما درون لاک اپوکسی باید ماده ضد حباب ریخته شود تا حباب های زشت و زننده در کار شما به وجود نیاید و مجری بسیار حرفه ای باید به درستی لاک اپوکسی را پخش کند و لیسه خود از پارچه جدا نگاه دارد.
لاک اپوکسی معمولا 12 ساعت به بالا خشک می شودطسظس
با پیشرفت تکنولوژی و به بازار آمدن مواد و متریال مختلف و همچنین روش های مهندسی جدید برای ساخت مکان های مختلف و معماری داخلی، روز به روز توقع بشر از زیباسازی داخلی مکان ها بیشتر می شود. یکی از روش های زیباسازی داخلی که امروزه افراد زیادی به آن علاقه مند شده اند، استفاده از کفپوش سه بعدی برای زیباسازی کف مکان های مختلف مناسب است.اخیرا عکس های جالب و منحصر به فردی با عنوان دکوراسیون خانه های لوکس در دنیای مجازی دست به دست شده که در این بین، خانه هایی که با کفپوش سه بعدی تزیین شده بودند جذاب تر به نظر می رسیدند.
کف پوشهای اپوکسی دارای قابلیتهایی از قبیل مقاومت متوسط تا خوب شیمیایی، نفوذ پذیری تقریباً صفر و خود تراز بودن از خواص اجرای این محصول می باشد.
توجه به نیازهای پروژه و همواری سطح موجود میتوان از ضخامتهای مختلف این محصول استفاده نمود.
ضخامتهای 1 میلیمتر الی 5 سانتی متر با استفاده از این محصولات امکان پذیر میباشد.
مواد اپوکسی بسیار محکم بوده و از موارد استفاده آنها اتاقهای فرمان نیروگاهها، پارکینگها و حتی در کارخانجات صنایع سبک (ضخامتهای کم) تا صنایع سنگین (ضخامتهای زیاد) از آنها استفاده میشود. با داشتن مقاومتهای شیمیایی خوب و سطحی صیقلی این محصول برای انواع کارخانجات تولیدی مواد غذایی مناسب بوده و با استفاده از آن سطحی بهداشتی که به آسانی بتوان از آن نگهداری کرد را بدست خواهیم آورد.
محدودیتهای استفاده از اپوکسی ها تا دمای 80+ درجه سانتی گراد و مواد شیمیای با ph های خیلی بالا و خیلی پایین میباشد.
نکته : بهترین سطح برای اجرای اپوکسی سطوح بتنی تراز و صاف شده باماله پروانهای میباشد.
نکته : روی سطوحی مثل سرامیک، سنگ، آسفالت هر سطح ترازی که مقاومت فشاری کافی را داشته باشد.
مرحله اول - تسطیح سطح:
رفع پستی و بلندیها و ناهمواریهای موجود تا رسیدن به تراز مورد نظر
مرحله دوم - ساب زدن:
مرحله سوم - بتانه زنی:
جهت پر کردن عوارض کوچک و کم عمق سطوح مثل درزها و بندهای سرامیک، سنگ، تخلخلهای بتن و...
مرحله چهارم- اجرای پرایمر
جهت بالا بردن چسبندگی – گرد و غبار زدایی و عایق زیر سطوح.
مرحله پنجم - اجرای کفپوش اپوکسی (ماستیک، لایه میانی):
نکته: این مرحله ممکن است چندبار تکرار شود تا به ضخامت مورد نظر برسیم
نظرات (0)
نظری برای این آگهی ثبت نشده است